Společnost Radek Flos, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek, pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro cílení reklamy. Více informací

Souhlasím
Jana Palacha 2783, 530 02 Pardubice
Telefon: 466 535 590, 774 879 089
Fax: 466 530 950
E-mail: info@podlahy-flos.cz

Ochrana osobních údajů

Společnost FLOS RADEK - PODLAHY se sídlem Jana Palacha 2783, 530 02 PARDUBICE , IČ 60876387 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností FLOS RADEK - PODLAHY zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a FLOS RADEK - PODLAHY, nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností FLOS RADEK - PODLAHY tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i další zpracovatelé, případně mohou být zpracovávány dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
facebook 1 FLOOR I ROBOT - autorizovaný prodejce